Relat PAdv

Es van trobar en una drogueria. Ell buscava una bombeta halogena pel jardi, s`esta renovant el jardi. Ella buscava una bombeta de baix consum pel raco de l`escala, te un passadis molt llarg i vol provar d`il.luminar-lo millor. Te vint-i-quatre anys i treballa en una botiga de fotocopies. Per ambdos es la primera vegada que entren en aquesta drogueria. Tot i viure al mateix barri no havien parat mai en aquest indret.

Ell canta per dins una de les cancons que ha escrit fa poc mentre tragina per la botiga. Se li atura el cos quan veu el cul d`una noia ajupida lleugerament buscant alguna cosa en el prestatge del fons. Continua caminant en direccio la noia. No hi ha ningu al voltant, no sent mes que l`amo de lluny parlant per telefon. Esta a tres metres d`ella. Li mira el pit que dona a la seva banda. Quins pits! pensa. Te ganes de saber com seran quan estigui dreta. Fa calor i la noia porta una samarreta de tirants. Coto 100% pensa tot analitzant la transparencia de la peca de roba. Quin cul! pensa tot observant els texans tallats a ma alcada per poc mes avall de les galtes.
S`imagina penetrant-la per darrere encara amb els mitjons posats, engrapant-li els pits en un moviment harmonios amb l`entorn. La noia fa petits sospirs cap endins i cap enfora, es juganera i fa que de tant en tant perdin el ritme a proposit. Ell la fa suplicar amb una mirada al retrovisor treient-li el membre fora i esperant uns instants abans de proseguir.
Mentrestant la noia s`incorpora i li diu hola!. Ell reacciona inmediatament amb un na fent quan s`adona que s`ha empalmat. Amb un gest habil li senyala el prestatge de la seva dreta amb el brac esquerre tot dient-li el que busca cosa que provoca el seguiment amb la vista del brac del noi per part de la noia. Ell aprofita aquests moments per mirar-li els pits. A primera vista un excel.lent, dona un petit marge d`error degut al tipus de sostenidor. No l`ha pogut identificar.

Despres d`una conversa trival de poc mes de quinze segons el noi li proposa anar a dinar. Fa temps que va follar per ultima vegada i li ve molt de gust doncs fa el que sigui sempre que te l`oportunitat. A hores d`ara ja no te aquells nervis acomplexats a l`hora de flirtejar una noia, per mes bona que estigui. Tracta les dones igual que tracta a tothom, educadament. Mira de semblar seductor quan creu que ho ha de ser. La noia accepta. Es guapa i ella pensa que ell es maco. No te novio i va calenta. Els cobren el que han agafat i surten junts per la porta. El noia s`en recorda de que ha de comprar menjar pel gat que li ha endollat el vei. La noia xerra animadament i es col.loca al seu davant perque li pugui admirar el cos. Ell no desaprofita l`ocasio i es passa la llengua pels llavis tot musitant quelcom salvatge. Els dos saben que avui carden. Ell sent l`instint sexual esperonant les hormones i animant-lo a descarregar tot el que pot donar i mes a una famella que espera esser satisfeta.



G.S.D `08
t.d.r

0 comentarios: